Suporturi personalizate din placaj, pentru pahare

Suporturile personalizate din lemn sunt perfecte pentru a fi oferite cadou sau pot fi folosite ca marturii de nunta sau botez

Tot la capitolul transferare imagine pe lemn intra si setul de coastere personalizate. Imaginile pe care doresti sa le imprimi pot fi alb negru sau color si pot surprinde cele mai importante si mai dragi momente din viata ta. Imaginile pot fi transferate pe ambele fete, pentru un numar mai mare de poze. Un mare avantaj al acestor suporturi de pahare este faptul ca le poti folosi in pemanenta, astfel ca iti reamintesc la fiecare utilizare de momentul imortalizat. Daca vrei sa faci cuiva drag un cadou si nu esti inspirat, nimic mai simplu: ii poti oferi un astfel de set creat de tine.

Pentru cei care doresc, se pot folosi astfel de suporturi de pahare inclusiv pe post de marturie de nunta sau botez, transferand poza editata cu datele evenimentului.

Nu este deloc greu de realizat si nici nu ai nevoie de scule profesionale pentru asa ceva. Placajul de 8 mm poate fi cumparat la dimensiunea dorita din orice magazin de specialitate si poate fi taiat pe loc. Noi l-am taiat la dimensiunea de 9/9 cm.

placajul de 8 mm personalizat cu fotografii transferate pentru a obtine un set de suporturi de pahar din lemn
Bucati de placaj de 9,5/9,5 cm, taiate dintr-o placa de 8 mm

Pe langa placajul de 8 mm grosime, mai ai nevoie de smirghel de granulatie 120 si 220, lac incolor pe baza de apa, hartie de copt pe care sa imprimi imaginea, scoci de hartie si coli A4. Imprimanta se presupune ca exista, la fel si fierul de calcat.

Pentru a obtine o suprafata fina pe care sa se poata face transferul imaginii, bucatile de placaj se slefuiesc cu smirghelul de granulatie 120. Se fac eventualele pregatiri suplimentare (noi am slefuit si muchiile si le-am tesit marginile), apoi transferul se face ca in articolul prezentat cu ceva timp in urma prin care va prezentam tehnica pe care o folosim noi pentru transferarea de imagini sau fotografii pe lemn.

coastere (suporturi de pahare) din placaj de 8 mm personalizate prin tehnica transferarii de fotografii pe lemn pentru a surprinde cele mai importante momente din viata
Cele mai importante momente din viata pot si transferate pe lemn

Si inca o data, nu uitati sa parcurgeti toti pasii necesari pentru ca suprafata lemnului sa fie fina la final. Daca totusi ati uitat, puteti intra aici: Merita slefuit lemnul inainte de lacuire? sa-i revedeti.

Personalizati in mai putin de 2 ore un set de coastere, iar efectul va fi maxim.

Petrecere placuta!

Lasa un raspuns