Idei creative de spatii pentru organizare si depozitare carti si jucarii

Atat dulapul cat si spatele a fost facut din panouri de lemn masiv de brad

Am selectat cateva idei de spatii pentru organizare si depozitare pentru amenajari in stil Montessori ale camerelor de copii.

Intr-o casa aglomerata, singurul lucru care te mai poate ajuta este un sistem de depozitare eficient din punct de vedere al spatiului ocupat. Toate lucrurile isi pot gasi locul lor daca spatiul din interiorul unui dulapior este calculat perfect pe dimensiunea necesara.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti proiectezi dulapurile sau politele in functie de spatiul in care doresti sa le integrezi si in functie de necesitati. Iti alegi lemnul potrivit, tai panourile la dimensiunile calculate si apoi le asamblezi precum un joc de logo. Totul poate fi o joaca de copil. Ramane doar sa finisezi imbinarile si sa protejezi lemnul cu impregnant si lac, asta in cazul in care alegi varianta natur sau vopsea.

Sau poti alege sa le comanzi gata facute daca nu ai timpul si spatiul necesar pentru construirea lor.

Si iata cateva exemple de dulapioare, rafturi si polite menite sa depoziteze jucariile, cartile si jocurile copilului tau.

Dulapior pentru copii, din lemn natur de brad

Un mic dulapior din lemn de brad ce poate fi folosit pe post de bucatarie sau de noptiera, cu 3 sertare in care pot fi depozitate jucarii (unelte, vesela de jucarie si altele) si un blat de joaca. O incantare pentru copii, iar daca doresti, il poti colora cu orice culori doresti. Totul tine de imaginatia fiecaruia.  Dimensiunea celui din poza este de 60 cm inaltime, 33.5 cm lungime si 30 cm adancime.

Dulapiorul are 3 sertare speciale pentru depozitarea jucariilor
Dulapiorul are 3 sertare speciale pentru depozitarea jucariilor

Dulap din brad natur pentru organizare si depozitare carti si jucarii

Un dulap din panouri incleiate de brad, compartimentat pentru organizarea cartilor, jucariilor si diverselor lucruri de diferite dimensiuni. Nu iti vei mai face grija ca sunt diferite ca marime, pentru ca ai de unde alege sau au exact locul lor, ca doar pentru ele ai pierdut atat de mult timp calculand dimensiuni. Spatele acestui dulap este realizat tot din panouri de brad. Are inaltimea de 171 cm, latimea de 101.5 cm si adancimea de 30 cm.

Dulapul cu polite pentru organizarea cartilor a fost realizat la comanda, din lemn de brad uscat
Ansamblu de rafturi DIY, construit din panouri din lemn de brad uscat

Dulap organizator in stil Montessori, din lemn de brad

Dulapul organizator in stil Montessori, cu compartimente de diverse dimensiuni nu este foarte inalt, ci cat sa poata ajunge copii la toate rafturile. Desi nu e inalt este foarte util intr-o camera de copii. Este realizat si acesta la randul lui din lemn masiv de brad. Dimensiunile folosite sunt: 70 cm inaltime, 112.5 cm latime si 28 cm adancime.

Dulapul din lemn masiv pentru organizare si depozitare de jocuri, jucarii educative in camere amenajate in stil Montessori
Proiect DIY: dulap cu multe compartimente pentru depozitarea si organizarea jucariilor, jocurilor sau cartilor

Dulap din lemn de brad pentru camere de copii, cu multe compartimente

Acest dulap din lemn de brad este potrivit unei camere de copii datorita faptului ca are foarte multe polite si separatoare. Spatele dulapului a fost realizat tot din panou de brad, colorat cu bait negru pe baza de apa si finisat cu lac acrilic incolor. A fost compartimentat pentru carti, cutii de jocuri si jucarii de diverse dimensiuni. Cele cateva sertare ascund o parte din jucariile fara cutie. Fetele sertarelor sunt din scandura de brad, careia i s-a adancit un mic spatiu in loc de maner, pentru a fi mai usor manevrat. Dimensiunile acestui dulap sunt: 206.5 cm inaltime x 89.5 cm latime si 33 cm adancime.

Atat dulapul cat si spatele a fost facut din panouri de lemn masiv de brad
Biblioteca DIY compartimentata, cu multe etajere si sertare

Dulap inalt cu multe polite si rafturi separatoare pentru amenajare camere de copii

Acest dulap inalt cu multe polite si rafturi separatoare este construit din panouri de brad (inclusiv spatele este din panou de brad) este potrivit pentru amenajarea camerei unui copil. Carti, caiete, jocuri, jucarii, toate pot fi frumos organizate. Cateva compartimente pot fi pastrate pentru mici decoratiuni. Dimensiunile sunt: 171 cm inaltime, 83.5 cm latime si 30 cm adancime.

Un dulap de brad foarte util pentru depozitare si organizare de carti, jucarii, jocuri sau caiete in spatii perfect delimitate
Biblioteca cu multe compartimente pentru organizarea cartilor

3 Comments on “Idei creative de spatii pentru organizare si depozitare carti si jucarii”

  1. Buna ziua! Dulapioarele astea ar rezista si in bucatarie, facute chiar corpuri de bucatarie?

    1. Buna ziua,
      nu avem rafturile in stoc, se fac doar la comanda, in functie de specificatiile fiecarui caz in parte. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la nr. 0770 460 554
      Multumim

Lasa un raspuns